<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

HAWEKA BIKE BOSS, het nieuwe professionele balanceerapparaat voor motowielen.


De énige wielbalancer die ook motowielen DYNAMISCH kan balanceren. (Dus niet enkel de STATISCHE onbalancs!).

Dit nieuwe wielbalanceerapparaat, speciaal ontwikkeld voor motowielen, is erg vernieuwend en hanteert het industriële balanceerprincipe met 2 steunpunten...

Nieuw MOTO wielbalanceerapparaat !

HAWEKA BIKE BOSS

Deze bijzondere wielbalancer garandeert niet enkel een STATISCHE balancering, maar zorgt ook voor een perfect DYNAMISCH evenwicht.

Dit nieuw wielbalanceerapparaat, speciaal ontwikkeld voor motowielen, is erg vernieuwend en hanteert het industriële balanceerprincipe met 2 steunpunten met piezo-sensoren.
Hierdoor voorkomt men het klassieke probleem van een motokit op een traditionele wielbalancer, zijnde het doorbuigen van de dunne balanceeras door het gewicht van het wiel. Dynamisch correct balanceren is hierbij onmogelijk.

Deze wielbalancer kan als tafelmodel aangewend, of kan geleverd met een bijhorende console met lade voor het opbergen van alle accessoires.

HAWEKA, als grote specialist in hulpstukken voor het het centreren van wielen, biedt u een uitgebreid gamma aan spécifieke merkadapters BMW, HARLEY D, alle monolever modellen...


Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op