<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

Techno Automotive Equipment Blog

Techno Automotive Equipement

Techno Automotive Equipement, met 40 jaar ervaring in garageuitrusting en garagegereedschap, is uw partner N°1 voor alles wat betreft hefbruggen, remmentestbanken, uitlaatgasafzuiging, olieservice, enz…

Als grote specialist in wielservice bieden wij u een uitgebreid gamma aan bandendemonteermachines, wielbalancers cars, wielbalanceerapparaten truck, wieluitlijnapparaten, schaarhefbruggen en krikken. 

Met ook reeds meer dan 35 jaar een zeer belangrijke aanwezigheid op de Belgische autokeuring met ophangingstesters, remtestbanken voor car & truck, 4-palenhefbruggen, uitlaatgastesters of emissietesters, hebben wij een zeer grote ervaring in garage uitrusting en garage apparatuuur.

Nieuwe producten

GARAGE

Wielservice

TAE / Techno Automotive Equipment

Opleiding en training

Opleiding en training staan centraal in onze service naar de klant. Wij hechten hier dan ook het allergrootste belang aan. De opleidingen worden gegeven door echte product specialisten. We organiseren op regelmatige basis cursussen, opleidingen en lezingen voor professionele organisaties en scholen. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld al 25 jaar alle wieluitlijncursussen voor Michelin.

TAE is eveneens door het ministerie gecertificeerd voor de opleiding en uitreiking van het verplichte airco certificaat (verplicht sinds 2010). Bandenmontage en balanceren van wielen maakt eveneens deel uit van onze opleidingen.

Diverse automobielconstructeurs maken gebruik van onze expertise en ons opleidingscentrum.

Referenties

Innovaties

Vacatures

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op