<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

Auto starten in de winter moeilijker dan in de zomer. Feit of fictie?

Bij lage temperaturen vermindert uw batterij haar startcapaciteit aanzienlijk. Bij 25°C beschikt deze over 100% capaciteit. Rond het vriespunt beschikt deze nog maar over 65% van zijn capaciteit en bij -18°C slechts over 40%!

Als je weet dat een autobatterij pas degelijk wordt opgeladen bij afstanden vanaf 25 kilometer, zonder te veel te stoppen weliswaar, kom je al snel tot het besef dat de accu’s in onze voertuigen het zwaar te verduren krijgen tijdens de winter.

Onze wegenwacht helpt jaarlijks zo een 85.000 automobilisten die in panne staan met batterijpech. Bij de helft van die mensen is de batterij niet aan vervanging toe, maar mist die net dat tikkeltje energie, zeg maar boost!

Om deze benarde situatie te voorkomen kan het lonen om een mobiele booster aan te kopen. Bij TAE bieden we een hele reeks startbatterijen aan, voor alle omstandigheden en type voertuigen (auto, bestelwagen, vrachtwagen,…).

De fabrikant Elektron is specialist en biedt verschillende oplossingen aan, allemaal van degelijke Duitse kwaliteit! Deze zijn geschikt voor alle batterijtypes. Deze batterijladers leveren continu de gespecificeerde stroom, hetwelk vooral belangrijk is bij het flashen van de ECU’s van de nieuwe generatie voertuigen. Hiernaast kunnen deze ook de werking ondersteunen bij het vervangen van de batterij. Gewoonweg onmisbaar in de moderne werkplaats!

Contacteer ons gerust voor meer informatie op 02/481.79.00 of via info@tae.be.

Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op