<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

MAHA onderscheid zich als '2018 marktleider' in het garage-uitrusting domeinOnze felicitaties aan onze leverancier MAHA die voor de 2e keer al als "2018 marktleider" beloond is op het gebied van garage-uitrusting!

Deze ranglijst, vastgesteld door de Universiteit van St. Gallen, beloont succesvolle bedrijven die geavanceerde technologieën en producten van een uitstekende kwaliteit aanbieden!


"Opnieuw verschijnen in de Global Leaders Index moedigt ons aan om nog harder te werken en de rol van voorloper te ontwikkelen die we hebben onderschreven", zegt Marcus Weber, directeur Business Development & Marketing bij MAHA.

MAHA is een wereldleider

In het segment "Garageapparatuur en voertuigtestapparatuur" voldoet MAHA perfect aan de criteria van de "World Leaders Index" met 100 procent van de eigenaars in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland van meer dan 170 miljoen euro omzet (2016/2017). Het bedrijf, dat bijna 47 jaar bestaat, heeft nu wereldwijd 1.348 mensen in dienst.

Als een van de meest succesvolle fabrikanten, is het bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van garages en bestrijkt dus het volledige assortiment, van testbanken tot hefsystemen voor motorvoertuigen tot verschillende testapparatuur voor auto's, bedrijfsvoertuigen, motorfietsen en speciale voertuigen.

De mogelijkheid om de verschillende besturingsapparaten aan te sluiten op de universele bedieningskettingen maakt het een competente, wereldberoemde technische partner.

MAHA producten voldoenen aan de hoogste kwaliteitsnormen, de hoogste eisen en staan ​​synoniem voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Al meer dan 20 jaar werken TAE en MAHA samen om de beste uitrusting aan te bieden die aan elke garage aangepast is!

Vind de laatste MAHA-nieuws op onze website.

Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op