<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

Mobiele bandenservice: een win-win situatie!

Op verplaatsing banden demonteren, balanceren en monteren gebeurt in een handomdraai wanneer je bestelwagen is ingericht als mobiele werkplaats. Staat je klant in panne op de openbare weg, of heb je een klant met meerdere voertuigen, die vraagt of het mogelijk is om op verplaatsing de banden van zijn wagenpark te komen wisselen om zo kostbare tijd te besparen? Het kan perfect! Wij bieden oplossingen aan voor zowel personenwagen (PKW) service, als voor vrachtwagen (LKW) service.De bestelwagens kunnen uitgerust worden met een robuuste stroomgenerator die zorgt voor stroom aan boord, een compressor voor de nodige perslucht, een bandendemonteerder én tot slot nog een wielbalancer om de klus te vervolledigen.


Eén van onze meest recente projecten is het bedrijfsvoertuig van Banden Coppens, die met een gerust hart aan de slag kan met mobiele depannages!


Elk voertuig is anders en alles wordt naar wens van de klant uitgevoerd. Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat of bijkomende informatie.


Hieronder enkele foto’s van onze realisaties.
Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op