<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

Weldra Hunter days bij TAE / April - Mei 2019

Doet u 5 uitlijningen per 25 voertuigen?
Bent u gewapend voor de meeste rendabele activiteiten in de werkplaats?
TAE laat ze u ontdekken tijdens 3 exclusieve workshops.

Maak kennis met de nieuwe mogelijkheden van Hunter en Robinair bij TAE.

Hunter Engineering, de grootste wiel service leverancier ter wereld, laat u zijn volledig gamma ontdekken bij TAE, uw partner nr 1 in België voor werkplaatsequipment. De toestellen van Hunter zijn een toonbeeld van innovatie, top high-tech en bezorgen uw medewerkers de hoogste efficiëntie ooit.

Robinair, sinds meer dan 55 jaar wereldleider in airco service, heeft zijn gamma vernieuwd en biedt u ongeëvenaarde performantie en betrouwbaarheid. TAE brengt u op de hoogte van de laatste stand van zaken om deze zeer rendabele activiteit te optimaliseren door top kwaliteit en service.

Meer weten? Bezoek onze HUNTER WORKSHOP DAYS en schrijf in voor de korte workshops:
exclusief voor officiële merkverdelers en maximum 15 deelnemers per sessie.

3 Korte sessies door top-getrainde medewerkers.

We laten u graag kennis maken met top-producten uit het gamma. Onze in Amerika opgeleide trainers tonen hoe top-efficiëntie van deze toestellen naadloos kan gecombineerd worden met betere klantenbinding én een optimale Return on Investment. 3 Workshops over die activiteiten die tot de top van de meest rendabele taken behoren in uw werkplaats!

Snel inschrijven: beperkt aantal plaatsen.

Om u op korte tijd zo goed mogelijk te informeren duren deze workshops maximaal 45 minuten per sessie en is het aantal deelnemers beperkt tot maximum 15 per sessie. Registreer u snel om zeker te zijn van uw deelname!

Tot binnenkort!

Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op