<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

Het gloednieuwe ROBINAIR aircoservice station ! 
“ROBINAIR since 1956 - 60 years of leadership”

Het beroemde merk ROBINAIR, de wereldleider sinds 1957 op het gebied van airconditioning, komt op de markt met een nieuw aircovulstation voor 1234yf gas.

Het nieuwe servicestation voor onderhoud van airco's, de AC1234/5i  is volledig automatisch, maar elke stap kan eveneens manueel uitgevoerd worden.
Dit station bevat opnieuw de gereputeerde 2-traps vacuümpomp van 170 l/min (6 cfm) en is uitgerust met een hybride functie. 
Er is ook de gepatenteerde deep recovery cyclus van de cilinder die ervoor zorgt dat 99 % van het gas van het voertuig teruggewonnen wordt!
Ten slotte omvat het een volledig onafhankelijk oliesysteem voor gemotoriseerde, hybride en elektrische voertuigen.

ROBINAIR & TAE,BIJNA 35 JAAR SUCCESVOLLE PARTNERS!

ROBINAIR blijft sinds meer dan 60 jaar de absolute marktleider in de aircoservice en speelt ook vandaag een sterk toonaangevende rol in deze sterk innovatieve sector.
Sinds 4 juli 2010 bent u wettelijk verplicht om over een aircocertificaat te beschikken indien u nog aircoservice wilt verrichten.
Bent u reeds in orde met uw wettelijke aircocertificatie of heeft u nog geen certificaat?
  
TAE is door de overheid officieel erkend als opleidingscentrum voor de aircocertificatie. Contacteer ons voor bijkomende informatie via info@tae.be
Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op