<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

Technologische ontwikkeling van de MAHA 2-palenhefbruggen MAPOWER II.


In het eerste jaar na zijn introductie werd het gamma 2-palenhefbruggen MAPOWER II ML2C (E) van MAHA bijzonder goed ontvangen op internationaal niveau. Dit is de gelegenheid voor de in Allgäu gelegen fabrikant om dit product te blijven optimaliseren, om adequaat te reageren op de hoge eisen van internationale klanten, en om het kwaliteitsniveau verder te verhogen.

 

Het is nu één jaar geleden dat de 2-palenhefbruggen MAPOWER II -serie geintroduceerd werd op de markt en deze en deze genieten nu al van zeer goede wereldwijde reputatie. Maar het is niet alleen om deze reden dat autofabrikanten zoals Mercedes-Benz, Volkswagen en BMW dit gamma MAHA 2-palen liften sterk hebben aanbevolen.

De MAPOWER II ML2C (E) hefbruggen werden ontworpen om extreem sterk en functioneel te zijn. De productiekwaliteit is zeer hoog aangezien deze in Duitsland geproduceerd worden. Dankzij de verfijnde constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen, hebben deze hefbruggen een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid.MAHA hecht veel belang aan veiligheid !

Sommige modellen van het MAPOWER II-gamma ondergingen vanaf begin 2018 een technologische ontwikkeling: de varianten met hefvermogen van 3,0 en 3,5 ton zullen nu ook met een elektromechanisch remsysteem uitgerust worden, hetzelfde systeem dat tot nu toe al reeds in de versies met een hefvermogen van 4,5 of 5,5 ton geïntegreerd waren.

Dit uiterst efficiënte remsysteem blijft actief wanneer de lift in rust is en wordt alleen elektromagnetisch getriggerd tijdens het hef- of daalproces. Dit garandeert een grote gebruiksveiligheid en verhoogt aanzienlijk ook het efficiëntieniveau. Met deze extra beveiligingsfunctie blijft MAHA zijn voortrekkersrol op het gebied van technologie en beveiliging versterken.

De MAPOWER II is bij TAE verkrijgbaar ! Voor meer informatie klik hier

Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op