<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

De CTA in Leuze presenteert zijn centrum


Onze klant CTA (Advanced Technology Center) heeft recent een promotionele video uitgebracht met machines die door TAE geïnstalleerd werden.

CTA, wat is dat precies?

CTA organiseert cursussen op hoog niveau om de banenmarkt beter te integreren. Met behulp van Europese, Waalse en communautaire middelen is de hoogwaardige uitrusting bedoeld om geavanceerde scholing te bieden aan scholieren en scholen of opleidingsinstituten die zich bezighouden met de automobielsector, en aan de particuliere sector die zich willen trainen.

Veel partnerschappen zijn mogelijk: met FOREM en IFAPME, waardoor zelfstandigen zichzelf kunnen opleiden en trainen. Het initiatief wordt ondersteund door de subregionale comités voor werkgelegenheid en opleiding, FEBIAC en intercommunale IDETA.

CTA Leuze-en-Hainaut is met de automechanika één van de projecten van het provinciaal onderwijs in Henegouwen.
Het project gevormd door de Atheense provincie Leuze-en-Hainaut ontbreekt niet in aantrekkingskracht: het zoekt naar synergieën tussen de stad Leuze, de provincie Henegouwen en het Mahy Mobiles Museum. Het is ook gebaseerd op een efficiënte afdeling voor automechanica, die bestaat uit gemotiveerde docenten.  
Meer informatie over de CTA kan u hier terugvinden.

Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op