<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

TAE op scholing bij HUNTER in de Verenigde Staten.Onze technici en sales trokken dit jaar naar St. Louis in de Verenigde Staten om de Amerikaanse gigant HUNTER te bezoeken.

Dit was de ideale gelegenheid om het hoofdkwartier van onze nieuwe Amerikaanse leverancier te ontdekken, maar ook en vooral om een gedetailleerde opleiding te krijgen van hun gevarieerd en geavanceerd gamma van uitrusting voor de bandenwereld!

HUNTER's bekroonde onderzoeks- en ontwikkelingsteam van mechanische, elektrische en computeringenieurs is verantwoordelijk voor honderden exclusieve en gepatenteerde functies die van de HUNTER producten de meeste productieve producten van de markt maken.

Bedankt aan HUNTER voor het verwelkomen en de gespecialiseerde trainingen. 


Bezoek onze website voor meer informatie over het gamma van HUNTER die bij uw partner TAE verkrijgbaar zijn. Uiteraard hebben we nu dus ook tal van getrainde specialisten die u graag verder helpen in uw zoektocht naar de ideale oplossing voor uw werkplaats! 


Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op