<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

JOSAM truckuitlijner bij Reizen "de Zigeuner" in Diepenbeek
Het afstellen van de geometrie van uw vrachtwagen volgens de voorschriften van de fabrikant : verfijnd en eenvoudig met JOSAM !

Als werelds grootste specialist in uitlijnapparatuur voor vrachtwagens en bussen heeft JOSAM een revolutie in de markt teweeg gebracht met zijn nieuwe "I-Track" -systeem. Het kan een 6 vrachtwagenwielen in minder dan 4 minuten meten en is dus bijzonder geschikt voor actieve werkplaatsen. Het regelmatig uitlijnen resulteert in een grote besparing op brandstofverbruik en op de slijtage en kostprijs van de banden. De snelheid van deze uitlijner vereenvoudigt uw workflow en verhoogt bijgevolg uw productiviteit en winstgevendheid!

Truckuitlijning was trouwens nooit zo rendabel al vandaag. Iedereen doet gigantische inspanningen voor brandstofverbruik te verminderen. Weet dat een onjuiste wieluitlijning bij een truck tot 15% extra brandstof kan veroorzaken.
Nog maar slechts 3% extra brandstof besparing betekent op jaarbasis al vaak 3.000 €, dit zonder nog van de banden te spreken. Daarvoor kunnen we toch al eens even snel uitlijnen nietwaar?

Dit moet je zien om te geloven, vraag meteen een demonstratie

wij komen het u bewijzen!Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op