<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

MAHA viert 50 jaar op de markt van garageapparatuur


TAE feliciteert MAHA die dit jaar zijn 50ste verjaardag viert! Sinds 1969 levert MAHA apparatuur van uitstekende kwaliteit op het vlak van garage-uitrusting met o.a. remmen- en ophangingstestbanken, hefbruggen, diagnoseapparatuur, ed.


De Duitse gigant MAHA vierde zijn 50ste verjaardag eind september. Voor deze gelegenheid bezochten maar liefst 3.000 gasten uit 37 verschillende landen op uitnodiging de MAHA site in Haldenwang . Een combinatie van klanten, partners, leveranciers en medewerkers namen deel aan dit jubileum. 


Er wachtte de "Vrienden van MAHA" een aantal verrassingen tijdens de festiviteiten:
De "Vrienden van MAHA" hadden een weekend vol verrassingen. Ze konden shows van internationale artiesten bijwonen en van verfijnde culinaire hoogstandjes proeven maar bovenal hebben ze van een unieke rondleiding in de productielocaties kunnen genieten. Bezoekers namen plaats aan boord van de "MAHA-trein" om een buitengewone rondleiding binnen het gebied te maken. De avond werd afgesloten met een prachtig vuurwerk-show.

"Zonder onze klanten, die al vele jaren loyaal zijn, zonder de juiste partners, zonder de juiste leveranciers en, bovenal, zonder onze uitstekende medewerkers op onze hoofdsite en over de hele wereld aan onze zijde, zouden we vandaag niet staan waar we nu na 50 jaar staan.” Stefan Fuchs, MAHA CEO.

In totaal werden, sinds het begin van het bedrijf, meer dan 390.000 MAHA-producten aan meer dan 150 landen wereldwijd geleverd. De manager Stefan Fuchs kondigde in zijn toespraak ook aan dat MAHA al in de startblokken staat met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen, en dat klanten vele nieuwigheden kunnen verwachten ... TAE zal deze ontwikkelingenuiteraard heel nauwgezet volgen!

Bekijk alle fotos and het en het complete recensie hier !


 Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op