<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

De oplossing voor het controleren van remmen van trailers met MAHA !

Het is niet altijd mogelijk om de oploopremmen van een aanhanger te controleren op een conventionele rollenremtestbank. MAHA biedt een praktische oplossing voor een betrouwbare controle, heffen met hydraulische rollen.

De controles op het remsysteem van de aanhangwagens zijn vaak onvoldoende - en dat kan erg duur en gevaarlijk zijn in geval van een probleem! Om een veilige remming van de aanhanger te garanderen, is het bijzonder belangrijk dat het remsysteem feilloos en aan beide zijden in exact dezelfde mate werkt.

Een remmentestbank met rollen is perfect voor het uitvoeren van een nauwkeurige controle van de oploopremmen, omdat deze het verschil in remeffect aan de linker- en rechterkant kan vaststellen.

Heffen met rollen is de oplossing!

Een perfect betrouwbare diagnose van de remmen kan verkregen worden op een remmentestbank met geïntegreerd hefsysteem. Tijdens dit proces worden de te controleren assen met een eenvoudige druk op de knop van een afstandsbediening, waardoor het mogelijk is om dit ook van binnenuit het voertuig te doen, op een praktische en snoerloze manier 100 mm hydraulisch omhoog gebracht.

Het hydraulische liftsysteem kan geïnstalleerd worden op bestaande MAHA-remmenbanken.

De bank is eveneensbeschikbaar in een uitvoering met een set versterkte en verbrede rollen van het type"MBT 2000 RS 5". Deze variant maakt het mogelijk, dankzij de spoorbreedte van 2.800 cm, om de breedste trailers tot een maximaal toegestane breedte van 2.550 cm zonder problemen te testen. Het hefsysteem met "MBT 2000 RS 5" is ook verkrijgbaar in gesplitste uitvoering voor installatie op een werkput.


Voor uw oplossing op maat kan u contact opnemen met TAE. Wij denken en zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing voor uw werkplaats!

Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op