<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

DURA voorop in de moderniteit bij Prodrive

Bekroond Dura-werkplaatsmeubilair met modulaire ontwerpdienst beschikbaar bij TAE, uw partner in garage-uitrusting!

Uw werkplaats speelt een sleutelrol bij het streven naar betere prestaties en winstgevendheid van uw bedrijf. Het ontwerp moet vanaf het begin aan uw verwachtingen voldoen. Als uitvinder van het geïntegreerde werkplaatssysteem gebruikt DURA zijn ongeëvenaarde ervaring en expertise om flexibele, ontwerpgerichte oplossingen te leveren die perfect bij uw bedrijf passen. U kunt verzekerd zijn van de zeer functionele, superieure ontwerp- en kwaliteitsoplossingen die worden geproduceerd in hun ultramoderne faciliteiten in het Verenigd Koninkrijk en profiteren van de ongeëvenaarde kwaliteit van dienstverlening door TAE.

Met het bekroonde DURA werkplaatsmeubilair en ontwerpdiensten :

  • verbetert u de werkefficiëntie en verhoogt u bijgevolg uw winstgevendheid,
  • verhoogt u het vertrouwen van de klant en dus de klanttevredenheid,
  • kunt u getalenteerde werknemers aantrekken en behouden.

DURA RUST PRODRIVE UIT :

Motorsportmanagementteam PRODRIVE koos voor DURA om de inrichting te ontwerpen voor hun nieuwe ultramoderne werkplaats. Tal van kasten en apparatuur werd over ongeveer 5.000 vierkante meter ergonomisch ingericht met als doel de productiviteit en flexibiliteit te optimaliseren, in lijn met PRODRIVE-huiskleuren.

Bekijk het resultaat op de onderstaande foto's:

Geïnteresseerd DURA? Neem contact op met TAE om een ​​geschikte oplossing volgens uw behoeften te vinden voor uw werkplaats!
Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op