<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

HUNTER viert de productie van zijn 30.000e RX schaarhefbrug!


Hunter Engineering®, de Amerikaanse specialist in uitlijningssystemen, toestellen voor wiel- en bandenonderhoud, schaarhefbruggen voor wieluitlijning, remservice- en apparatuur voor bandenprofieldieptemeting heeft het symbolisch getal van 30.000 geproduceerde RX-schaarliften bereikt.

HUNTER's serie RX-schaarhefbuggen is nu reeds aan zijn derde generatie toe en wordt in een breed arsenaal aan werkplaatsen in meer dan 100 landen gebruikt. HUNTER  produceert sinds 1976 hefbruggen voor wieluitlijning in Durant. De eerste hefbrug van het type RX werd in 2001 geproduceerd. 

"We zijn bijzonder trots dat we deze mijlpaal hebben bereikt. Hoewel we weten dat er in het buitenland vergelijkbare producten zijn, blijft HUNTER investeren in de fabriek en de medewerkers. We hebben het geluk dat we toegewijde medewerkers hebben die bijgedragen aan HUNTER's sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten en meer dan 30.000 klanten die geloven dat de technologie, duurzaamheid en waarde van de RX-schaarhefbruggen het waard zijn." zei Durant Wayne Bowling Plant Manager.
Tegenwoordig zijn de RX-schaarliften verkrijgbaar in verscheidene hefvermogens van o.a. 4.500 kg, 5.500 kg, 6.300 kg, 7.200 kg, 10.000 kg, 12.000 kg, 14.000 kg en 16.000 kg. Voldoende keuze dus ! 
De HUNTER schaarhefbrug is een ergonomische hydraulische schaarhefbrug met lage maar extra brede oprijrampen. Dankzij het hydraulische systeem wordt de daaltijd met 50% gereduceerd.
De gepatenteerde PowerSlide®-technologie van HUNTER vergrendelt de draai- en schuiftafels, zodat de gebruiker geen traditionele manuele borgpennen moet gebruiken.


Wilt u meer weten? Klik hier voor meer informatie.


Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op