<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

Tijdens COVID-19 kan u blijven rekenen op de service van TAE !Vele werkplaatsen blijven in deze moeilijke omstandigheden beschikbaar voor dringende interventies en noodgevallen.

TAE wil u hierin eveneens ondersteunen.

Daarom vinden we het dan ook belangrijk om, ook in deze moeilijke tijden, onze service te kunnen blijven garanderen en volgende maatregelen te nemen:

  • Onze techniekers volgen de specifieke beschermingsmaatregelen die zijn voorgeschreven door de overheid.
  • In ieder geval zal de veiligheidsafstand van 1,5 m gerespecteerd worden en er zal geen enkel fysisch contact plaatsvinden.
  • Bijkomende vragen kunnen altijd gesteld worden via onze gekende kanalen:                info@tae.be en +32 2 481 79 00.

We houden de evolutie van deze situatie nauwlettend in het oog en zullen ons plan altijd zo snel mogelijk bijstellen bij nieuwe ontwikkelingen en instructies van de overheid.

Door het uitstel van de beurs AUTOTECHNICA hebben we heel wat toestellen die voorzien waren voor de beurs welke wij nu met aangepaste voorwaarden wensen aan te bieden.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en bereid u samen met ons voor op het komende hernemen van uw activiteiten.

Gezondheid komt altijd op de eerste plaats maar we hopen op deze manier onze activiteiten op een professionele en verantwoordelijke manier te kunnen blijven uitvoeren.

#SamenTegenCorona

Alvast bedankt voor het vertrouwen,

Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op