<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

TAE, wij staan steeds voor u klaar!


De komende weken zullen een uitdaging zijn voor ons allen om een nieuwe werkomgeving te realiseren en zodoende onze activiteiten op een veilige manier terug op te starten. 

Met de strenge voorwaarden van de exit strategie staan er ons gezamenlijk nog heel wat uitdagingen te wachten, maar het ziet er alvast naar uit dat de stilstand in de werkplaatsen zal plaats maken voor activiteit! 

Het verder ondersteunen van onze klanten is één van de belangrijkste zaken waar we voor staan. Daarom zullen we onze service blijven garanderen en klaar staan voor u wanneer nodig!

Tijdens deze lockdown-periode hebben wij echter niet stilgezeten. We hebben onze productcataloog voor PKW volledig vernieuwd alsook onze catalogus voor AGRI in een nieuw jasje gestoken.  

Ons productengamma werd geüpdatet om u langs deze weg de laatste nieuwe oplossingen en technologieën voor te stellen. 


Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw gedrukt exemplaar te reserveren, via deze link. Specifieer welke catalogi u wenst te ontvangen. 

De nieuwe productcataloog voor LKW en transport zit in afwerkfase en is dus binnenkort eveneens beschikbaar.

#VakkennisVoorVakmensen

Techno Automotive Equipment 


Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op