<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

HUNTER geeft bandenzaken een extra boost!

HUNTER geeft bandenzaken een extra boost! Automatische meting van wieluitlijning en bandenprofiel ZONDER TE STOPPEN!

HUNTER QUICK CHECK DRIVE en QUICK TREAD EDGE veranderen de wereld van de wielservice. TAE installeerde begin september bij BANVERCO in Oostende dé  hypermoderne diagnosestraat van HUNTER!

HUNTER QCD en QTE verzamelen in enkele seconden alle gegevens over wieluitlijning en profieldiepte; dit zonder te stoppen. Een echte primeur want een AUTOMATISCH doorrijsysteem voor wieluitlijning was nog nooit eerder in België geplaatst!

Tijdens het rijden wordt de nummerplaat gescand, meet de QCD met 16 camera's de wieluitlijning, terwijl de QTE tegelijk de profieldiepte en slijtage van de banden meet. Onmiddellijk verschijnt het complete rapport, op alle verbonden schermen in werkplaats of wachtzaal, en kan de klant op een objectieve manier zijn resultaten zien. 

Ook nemen 4 extra ‘high definition’ camera's ondertussen 40 beelden van voor-, achter- en zijkanten van de wagen om eventuele carrosserieschade te detecteren. Dit voorkomt elke vorm van discussie over, of valse aanklacht van, schade aan het voertuig!

Deze HUNTER diagnoselijn is een geweldig nieuwe tool voor garages en werkplaatsen om elke opportuniteit te capteren en de verkoop van banden en uitlijningen te stimuleren.

Bekijk hier de HUNTER QCD live in werking: 

Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op