<--- Kies uw taal | Choisissez votre langue - Techno Automotive Equipment N.V. - Tel : 02/481.79.00

TAE voorziet werkplaatsinrichting van Chinese nieuwkomer BYDIn China zijn ze al een tijdje een grote speler, maar nu maakt het Chinese automerk BYD (Build Your Dreams) zich klaar om de Europese markt binnen te treden. Dat doen ze onder andere met een nieuwe toonzaal in Zaventem. Voor de inrichting van hun werkplaats kon BYD rekenen op de expertise van Techno Automotive Equipment. 


Als je straks een BYD model in Zaventem aankoopt, kun je van een ding zeker zijn: de werkplaatsinrichting is van topniveau. Techno Automotive Equipment verzorgde namelijk de volledige inrichting voor het kersverse Belgische filiaal van de elektrische autobouwer. 

Klaar voor de toekomst met een complete facelift

De nieuwe showroom met servicecenter kwam op een bestaande locatie, maar de werkplaats had nog heel wat werk nodig om klaar te zijn voor de komst van BYD. Techno Automotive Equipment toverde de oude werkplaats in recordtempo om in een modern servicecenter met de nieuwste technologie, klaar voor de toekomst.

Werkplaatsuitrusting met hypermoderne LED verlichting by TAE, ROTARY hefbruggen en alles voor de distributie van vloeistoffen (SAMOA) tot modulaire werkkasten (DURA) en uitrusting van het magazijn met rekken: Techno Automotive Equipment leverde een huzarenstukje bij BYD. 

Neem hier een kijkje in de nieuwe werkplaats van BYD

TAE - Nieuwsbrief 6.jpgTAE - Nieuwsbrief.jpgTAE - Nieuwsbrief 5.jpgTAE - Nieuwsbrief 4.jpgTAE - Nieuwsbrief 3.jpgTAE - Nieuwsbrief 2.jpg
Ontdek hier meer van onze realisaties

Meest recente posts

In de kijker

heb je nog een andere vraag?

Heeft u nog een andere (specifieke) vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op